ul#list-nav { list-style:none; margin:20px; padding:0; width:525px } ul#list-nav li { display:inline } ul#list-nav li a { text-decoration:none; padding:5px 0; width:100px; background:#FF0099; color:#eee; float:left; text-align:center; border-left:1px solid #fff; -moz-border-radius: 5px; } ul#list-nav li a:hover { background:#FF6699; color:#000 -moz-border-radius: 5px; }

Thursday, July 1, 2010

last day at melacca

malam ni aku tak dapat lelapkan mata. terfikir macam2. family, si dia, study....hmmm, kalau la aku ni bijak, dan seorang penyabar, mesti aku dah leh handle all those things.sok kol 9.30 aku naik bas dari Malacca ke seri iskandar. aku nak try dapat kan pe yang aku tak dapat selama ni. hanya tuhan je yang tau. normal la, sifat malas. tapi aku harap kali ni usaha aku tercapai. org akan pandang remeh kat aku sal ni sume. 'ko leh buat ke?' 'yeye je ko ni' tu ayat2 yang aku jgke.nasib aku dapat family yang kurg memahami. tapi, aku nak buat macam mane. takdir Allah dah tentukan untuk aku.mgkin ade disebalik yang die nak tunjuk bertapa betuahnya aku dilahirkan di kalangan family like that. aku adalah aku, aku belajar, pk hati sendiri dulu sblm pk at org len. org len tak knl kite, kite je knl siapa kite. thats all... =)

2 comments:

  1. oi..update la blog ko nih..bersawang dah aq tengok nih..

    ReplyDelete