ul#list-nav { list-style:none; margin:20px; padding:0; width:525px } ul#list-nav li { display:inline } ul#list-nav li a { text-decoration:none; padding:5px 0; width:100px; background:#FF0099; color:#eee; float:left; text-align:center; border-left:1px solid #fff; -moz-border-radius: 5px; } ul#list-nav li a:hover { background:#FF6699; color:#000 -moz-border-radius: 5px; }

Tuesday, January 11, 2011

kemenangan ana rafali dipertikaikan?

hello guys... last sunday aku sempat menonton AJL ke 25 di blok seroja 1. bersama my friend yang sudi teman aku malam tu. enjoy jgk tgk persembahan artis2 ternama, terutamanya persembahan faizal tahir yang selalu membuat kelainan melalui persembahannya. aku minat semua lagu faizal tahir, dan dah agak die mst menang walaupun tempat ke 3.
tak kisah la sume tu, aku tak kisah sape pn menang, tapi ada mulut2 dan tangan2 yg gatal mengutuk dan mempertikaikan kemenangan ana rafali. bagi aku, even she still young in music area tak semestinya die tak leh menang. yang korg marah sgt die menang kenapa? fav artist korg tak menang? hallo... biase la tu, adat pertandingan. tak kan la org same je nak menang.
bagi aku semua the best. artis realiti tv pn ramai yg berjaya menunjukkan they all boleh duduk setaraf dengan penyanyi2 hot yg len....keep it up!!!!

2 comments:

  1. woi. improve lagi la blog ko ni. sakit mata aku. nak aku tolong design ke?

    ReplyDelete