ul#list-nav { list-style:none; margin:20px; padding:0; width:525px } ul#list-nav li { display:inline } ul#list-nav li a { text-decoration:none; padding:5px 0; width:100px; background:#FF0099; color:#eee; float:left; text-align:center; border-left:1px solid #fff; -moz-border-radius: 5px; } ul#list-nav li a:hover { background:#FF6699; color:#000 -moz-border-radius: 5px; }

Monday, March 28, 2011

kemalasan + buzy??

hye readers, dah bersawang dah blog i ni.. dah lame tak post entry. bukan pe, malas nak menaip n tambah bz skrg ni ngan asgment yang tak siap n preparation for presentation lg, sory2... =b

design i dah proceed and skrg nak kene carik fabrik lak. pening weh... ko ingat kain murah2 je nak bli, mahal weh, tapi i punye belum carik lg, so, tak tau harga. tomorrow maybe nak g carik... WANGSURI mari... mesti uol tak tau kejadah bende tu kan? tu name 1 kedai or gedung kain yang menjual kain PVC.. design i lecturer suruh guna this fabrik. menyesal jgk penah cakap ade pengalaman jahit this fabrik...

huuu... takpe2. law dah siap sure gempak punye la. even inspirasi dari building t***** h***... tapi i akan cuba wat the best of this course.. insyaallah A+ dalam tangan. Aminnn....

tapi harap2 design i tak jadi kontroversi la. sbb yela, inspirasi agak islamic, tapi hasilnye cam ni... i just wat ape lecturer suruh, n i just amek bentuk bangunan tu je, tulisan2 takde. lagipun i dalam proses pembelajaran. insyaallah Dia tahu niat i...

so, i tak nak publish my first design, t dah siap semua i publish... takut ade makhluk tak bertanggungjawap cilok hasil kerja i. no way, this is my work, if u want it, u pay for it. garang tak? haha...

lastly, i wish i akan survive untuk cita2 i.. dah beriban wet org tua i melabur kat i, so, i must cherish all their sacrificed. maybe i'm a new hana tajima? who knows?? =)

* to all my friend, if u read this, please rahsiakan inspirasi i ye... i tak nak design i basi ok... thank you..=)

2 comments:

  1. good luck ye kayla :)
    heee..mesti boleh buat design..All the best...

    ReplyDelete
  2. thanks 4 your support, gadis...

    ReplyDelete