ul#list-nav { list-style:none; margin:20px; padding:0; width:525px } ul#list-nav li { display:inline } ul#list-nav li a { text-decoration:none; padding:5px 0; width:100px; background:#FF0099; color:#eee; float:left; text-align:center; border-left:1px solid #fff; -moz-border-radius: 5px; } ul#list-nav li a:hover { background:#FF6699; color:#000 -moz-border-radius: 5px; }

Saturday, April 30, 2011

8 things to do after graduation...

1. kerja

yup. mesti kne kerja...kalau tak kerja, nak makan ape? nak kaye macam mane? and... dah memang niat nak kerja, thats why i masuk university. tapi kerja yang bagus la. i mmg train diri i jadi designer, insyaallah, i akan jadi designer...

2.kereta

kawan2 i ramai yang dah ade kereta before dorang grad, jeles la jugak, tapi i bersyukur tidak dilahirkan dalam family yang senang. i ade niat nak beli kereta guna duit i sendiri. after i kerja 1 month i nak ade kereta sendiri. insyaallah, impian i yang ini akan termakbul jugak.aminn...

3. rumah

yup, untuk i berlindung, and create my home like heaven... syurga dunia sahaja...i suka benda yang unik. so, i nak create rumah i dgn suasana unik yang i suka...tanpa ade bantahan dari sesiapa. if ade orang yang complain i akan cakap, "if u dont like, i will open the door, and get out from my house!". fuh, belagak kan...hehehe..

4. tunang

yeah... this is a part of my dream.. i nak ikat hubungan kami. i hope masing2 dah sedia time tu.. =)

5. haji

i nak hantar parent i g haji.. law duit cukup, i nak pergi same.. aminn...

6. ptptn

hehe...mesti la kne bayar...dh pinjam kne bayar...huhu...law dapat 1st class tak pe jugak kan....=b

7.butik

yes! i nak 1 tempat yang boleh kembangkan perniagaan i. impian i dr kecik i nak buka butik dan jadi terkenal.. i hope it will be true...amin...

8. bercuti 1 dunia.

yang ni merangkap honeymoon skali la....anggap la time ni i dah kawin ye... hehe...

haha...actually tengah boring sementara tunggu my sis dtg...tu yang melalut skit tu... tapi harap2 sume perkara tu tercapai lepas i grad dgn menggunakan duit i sendiri... amin.......

4 comments: