ul#list-nav { list-style:none; margin:20px; padding:0; width:525px } ul#list-nav li { display:inline } ul#list-nav li a { text-decoration:none; padding:5px 0; width:100px; background:#FF0099; color:#eee; float:left; text-align:center; border-left:1px solid #fff; -moz-border-radius: 5px; } ul#list-nav li a:hover { background:#FF6699; color:#000 -moz-border-radius: 5px; }

Saturday, March 31, 2012

sweetest moment at uitm seri iskandar & rumah atok...

lama sudah tak pergi perak. bila nampak je sign board "seri iskandar" aku dah dedar. terbayang muka kawan2 lama. bila lintas UTP, teringat sedara yang sorang ni.. watever. haha.. =b

lintas bandar U teringat tempat lepak2 ngan member, makan KFC law gian nak makan fast food, pergi Ring2 1shop cuci2 mata, pergi Le hair wat treatment rambut. hm... sume dah jadi kenangan.

then, lalu sidec, teringat mase nak carik barang2 art yang murah skit, pergi artistry. sanggup jalan jauh2. hehe. nampak warisan, sabila, rahmaths, accent liner.. rindunya,,,

masuk je uitm, mata meliar tgk kawasan2 kat situ. uptown tempat makan2, bukit aman, yang paling best mestilah fac kitorang. best gila sebab sampai kat ctu. lepak2 jap, tak lame lepas tu nampak la member2 lame, seronok dorang sebab dah grad, jumpe family,.. yang penting sume dapat rehat setelah bertukus lumus menyiapkan keje2 dorang. and, sume kelihatan cantik! i je yang biase2 je. =b

setelah melihat semua rekaan, dan selesai show mereka, i terus meluru ke arah kawan2 lama, say tahniah sebab dah grad, yang paling tak dapat i lupa adalah sorang minah ni, heli menangis bila tgk i datang. and i pun same2 nangis. sebak sebab i dah lama tak jumpa and seronok tgk dorang dah grad. hammadah pn masa i hug mata dah merah. i miss her very much. nasyreen plak hug i sampai terangkat i dibuatnya. kecik, my gebo pun i tak kan lupa..i love u babe.

setelah selesai memeluk cium rakan2 dalam foyer fac, i keluar untuk carik member yang agak rapat before i pindah shah alam, iaitu cornelia enos. i bangga dengan dia. sebab dapat grad dgn jayanya, =) huh. selesai sudah sesi jejak kasih with my ex classmate. i pun balik.. atok i tunggu dah lama. so, i pun balik ke rumah sedara i di bota... sesi melepaskan rindu di rumah atok pulak... dapat makan tempoyak!! thanks nenek sebab masakkan favorite saya.. <3 u banyak2!

macam2 i dpt bila pergi perak ni, kecuali jumpa cucu atok yang bernama furqan, ronda2 dan melepak kat lumut,ipoh dan seri iskandar, pergi cameron highland beli bunga, jumpa lecturer favorite i (puan zaleha) cume dapat tgk dari jauh je =( , dan jumpe bestfriend sorang lagi ni. akbar. tak pe, dia dah janji nak lepak shah alam. i akan tuntut janji itu. huhu..

semoga kenangan ini terus menjadi ingatan kepada sesiapa yang terlibat. love u all.!!!

No comments:

Post a Comment